LIFESTYLE, 24 Nëntor 2021, 09:57

Thyen rregullat, Antonela dhe Meridani dënohen, Big Brother i lë pa bukë

Thyen rregullat, Antonela dhe Meridani dënohen, Big Brother i lë pa

Antonela Berisha dhe Meridian Ramcaj janë dy banorët e shtëpisë më të famshme në Big Brother VIP, që sapo hyrën trazuan ujërat.

Këta të dy i kanë treguar banorëve se çfarë thuhet për to jashtë shtëpisë së Big Brother Vip.

Kjo ka bërë që Antonela dhe Meridiani të dënohen, duke mos marrë pjesë në buxhetin e javës.

Sesi do të vijojnë ditët pa përfshirje në buxhet për të dy “trazovaçët” e shtëpisë së Big Brother VIP, kjo mbetet për tu parë.