LIFESTYLE, 24 Nëntor 2021, 09:06

Valon Shehu futet në Big Brother VIP, shpreh dëshirën: Beniada ka trup të bukur

 Valon Shehu futet në Big Brother VIP, shpreh dëshirën: Beniada ka

Shtëpisë së “Big Brother” iu bashkua konkurrenti më i ri, Valon Shehu, këngëtari dhe kitaristi.

Sipas tij në atë shtëpi mungon vendosshmëria dhe burrëria. Ai deklaroi se nuk është as i dashuruar dhe as i lidhur.

Gjithashtu fizikisht ai shprehu një pëlqim për Beniadën.

Ai i kërkoi “Vëllait të Madh” dy gjëra: të kishte brenda një kitare sepse mungon një instrument që banorët të zhvillojnë një koncert të vogël dhe një thes boksi që të largojë emocionet negative.