BALLKAN, 23 Nëntor 2021, 17:33

Tragjedia me 46 viktima, lule, qirinj dhe lodra përpara ambasadës maqedonase në Sofje

Tragjedia me 46 viktima, lule, qirinj dhe lodra përpara ambasadës

Në pjesën e jashtme të ambasadës së Maqedonisë së Veriut në Sofje janë vendosur, lule qirinj dhe lodra në shenjë homazhi për viktimat në zjarrin që përfshiu autobusin.

Si pasojë e një zjarri të rënë në një autobus humbën jetën të paktën 46 shqiptarë të Maqedonisë së Veriut. Pamjet e publikuara tregojnë qytetarë që vendosin lule para ambasadës ndërsa janë ndezur edhe qirinj.

Ngjarja e rëndë ndodhi në autostradën e Struma-s ndërsa mes viktimave ishin edhe 11 fëmijë. Nga zjarri mundën të shpëtonin vetëm shtatë persona të cilët janë jashtë rrezikut për jetën.

Tragjedia me 46 viktima, lule, qirinj dhe lodra përpara ambasadës

Tragjedia me 46 viktima, lule, qirinj dhe lodra përpara ambasadës

Tragjedia me 46 viktima, lule, qirinj dhe lodra përpara ambasadës