BALLKAN, 23 Nëntor 2021, 16:09

Tragjeditë në Bullgari, Blinken mesazh ngushëllimi: Zemra jonë është me ata që janë në zi, shërim të shpejtë të lënduarve

Tragjeditë në Bullgari, Blinken mesazh ngushëllimi: Zemra

Sekretari Amerikan i Shtetit Antony Blinken ka shprehur ngushëllimet për për popullin e Maqedonisë së Veriut dhe Bullgarisë për humbjen tragjike të jetëve në aksidentin e sotëm të autobusit dhe zjarrin në shtëpinë e të moshuarve.

“Departamenti i Shtetit dhe Populli Amerikan shpreh ngushëllimet tona të thella për popullin e Maqedonisë së Veriut dhe Bullgarisë për humbjen tragjike të jetëve në aksidentin e sotëm të autobusit dhe zjarrin në shtëpinë e të moshuarve. Zemra jonë është për të gjithë ata që janë në zi, ndërsa të lënduarve u urojmë shërim të shpejtë”- shkuan ai në një postim në Twitter.

Tragjeditë në Bullgari, Blinken mesazh ngushëllimi: Zemra