LIFESTYLE, 31 Janar 2024, 20:28

WhatsApp vjen me dy veçori të reja që do t’ju përmirësojnë përvojën

WhatsApp vjen me dy veçori të reja që do t’ju

WhatsApp po shpërndan gjerësisht një veçori të krijimit të Sticker-ave për të gjithë në iOS për të krijuar dhe modifikuar shpejt sticker-a nga imazhet, raportoi WABetaInfo.

Funksioni i ri përfshin mjete dekorimi për të përdorur kreativitetin për të marrë Sticker-a të personalizuar në çfarëdo mënyre që përdoruesit duan.

“Për të eksperimentuar me këtë veçori, përdoruesit mund të prekin ikonën e Sticker-ave në chat, të lundrojnë në skedën e tyre dhe të zgjedhin opsionin e ri të krijimit,” tha WABetaInfo.

WhatsApp vjen me dy veçori të reja që do t’ju

Megjithatë, nëse ndonjë përdorues nuk e gjen këtë opsion, funksioni do të jetë i disponueshëm për ta në javët e ardhshme.

Kjo nuk është e gjitha. WhatsApp do të ketë gjithashtu opsione të përmirësuara të formatimit të tekstit për thonjëza, pika, lista me numra etj.

“Me këtë përmirësim, përdoruesit tani mund të personalizojnë më tej mesazhet e tyre me tekst duke theksuar pika të rëndësishme duke përdorur thonjëza, të krijojnë lista të organizuara dhe të thjeshta për t’u ndjekur me pika dhe numra dhe madje të shfaqin kode me formatimin e kodit inline,” tha WABetaInfo.

Përdoruesit mund të marrin veçoritë e reja duke instaluar versionin më të fundit të WhatsApp për iOS nga AppStore.