LIFESTYLE, 18 Prill 2023, 13:47

Pastruesi më i vjetër i trenave: Nuk e prisja që do të punoja akoma në moshën 80-vjeçare

Pastruesi më i vjetër i trenave: Nuk e prisja që do të

Një pastrues treni 80-vjeçar, i cili punon me turne deri në orët e para të mëngjesit, thotë se e do punën e tij dhe nuk ka në plan të dalë ende në pension.

William Gwyn Thomas, i cili dikur ishte një fermer qumështi në Lampeter, ka pastruar trenat në stacionin Carmarthen për 25 vjet.

Gwyn, siç preferon të njihet, punon me një ekip për të pastruar diku midis 18 dhe 26 karroca në natë.

“Nuk e prisja që do të punoja akoma në moshën 80-vjeçare,” tha Gwyn.

Gwyn, i cili ka tre fëmijë, tre nipër e mbesa dhe katër stërnipër, iu bashkua ekipit të pastrimit të trenave në fund të viteve 1990.

Duke punuar nga ora 19:30 deri në 02:30, Gwyn dhe ekipi i tij pastrojnë çdo karrocë nga lart poshtë, duke përfshirë kabinat, tualetet, tavolinat dhe dyshemetë