LIFESTYLE, 26 Prill 2023, 20:22

FOTOT/ Ky model sandalesh është zgjedhja e parë e vajzave të modës

Gjatë viteve të fundit, kemi parë një kalim të pamohueshëm drejt prakticitetit në modë dhe kjo shihet, më së shumti, te këpucët. Markat e njohura të modës na kanë sjellë për disa sezone këpucë të forta, stili i të cilave është i përshtatshëm për t’u mbajtur veshur gjatë gjithë ditës. Por jo të gjitha janë aq praktike sa duken, ndaj, mendoni pak çfarë vijnë përsëri: sandale peshkatari.

Shumë prej markave të njohura të sandaleve adhurohen për mënyrën diskrete të modës luksoze. Megjithëse priren të prezantojnë gjithçka është e ndikuar nga trendi, duket edhe sikur diktojnë silueta drejt të cilave ne ndihemi më rehat.

Dy markat “The Row” dhe “Gabriela Hearst” krijuan sandale lëkure të bukura, duke i bërë sandalet e thjeshta të peshkatarëve më të kërkuarat në vitin 2021, dhe ndikimi i tyre vazhdon edhe sot e kësaj dite.

Stilet e “The Row” dhe “Gabriela Hearst” kanë qenë të reja dhe jashtë koleksioneve gjatë viteve të fundit. Megjithatë, kjo pranverë – verë do t’i risjellë si sandalet më të preferuara ndër trendet e sandaleve. Megjithëse opsionet më të lira janë të shumta, ne do t’ju rekomandonim të shikoni për lëkurë të vërtetë, pasi ato do të zgjasin më gjatë.

FOTOT/ Ky model sandalesh është zgjedhja e parë e vajzave të

FOTOT/ Ky model sandalesh është zgjedhja e parë e vajzave të

FOTOT/ Ky model sandalesh është zgjedhja e parë e vajzave të

FOTOT/ Ky model sandalesh është zgjedhja e parë e vajzave të