LIFESTYLE, 29 Prill 2023, 14:55

FOTOLAJM/ Makinat retro, atmosferë vintage e muzikë në sheshin “Skënderbej”

Atmosferë festive e vintage, muzikë dhe zhurma e makinave të vjetra. Kjo ishte atmosfera në sheshin “Skënderbej” sot, ku po ekspozohen mjetet historike, ndërsa nostalgjikët soditën makinat e veçanta. Veturat, një ndërthurje e bukur e traditës, bashkëkohores dhe të vjetrës, janë vizituar nga qytetarë të shumtë që fiksuan në telefonat e tyre fotografi para këtyre makinave.

Makinat retro kanë ngjallur nostalgjinë e më të vjetërve dhe kuriozitetin e më të rinjve.

Ekspozimi i mjeteve retro u organizua ndërsa mbahet në Tiranë simpoziumi “Bashkëpunim dhe partneritet me Qeverinë dhe institucionet e tjera”, organizuar nga Drejtoria e Përgjithshme e Shërbimeve të Transportit Rrugor (DPSHTRR) dhe RETRO Albania, në bashkëpunim me Federatën Ndërkombëtare të Mjeteve Historike (FIVA). Përzgjedhja e Shqipërisë si vendi mikpritës në organizimin e këtij simpoziumi, vjen pak muaj pas anëtarësimit të shumëpritur të RETRO Albania në FIVA, në nëntor 2022.

FOTOLAJM/ Makinat retro, atmosferë vintage e muzikë në sheshin

FOTOLAJM/ Makinat retro, atmosferë vintage e muzikë në sheshin

FOTOLAJM/ Makinat retro, atmosferë vintage e muzikë në sheshin

FOTOLAJM/ Makinat retro, atmosferë vintage e muzikë në sheshin

FOTOLAJM/ Makinat retro, atmosferë vintage e muzikë në sheshin

 

FOTOLAJM/ Makinat retro, atmosferë vintage e muzikë në sheshin