AKTUALITET, 27 Maj 2023, 19:54

"Pa u zemëruar ju, Shqipëria do të vazhdojë të lëngojë", Basha thirrje për protesta: Ky është vetëm fillimi i një reagimi rinor

"Pa u zemëruar ju, Shqipëria do të vazhdojë të

Ish-kreu i PD-së Lulzim Basha në takimin që zhvilloi në Shkodër tha se e vetmja mënyrë për të shpëtuar Shqipërinë nga situata ku ndodhet sot është që të rinjtë të mbushin sheshet dhe rrugët me pankarta, për t’i thënë jo të keqes.

"Me heshtjen tuaj ka kumbuar një mesazh që ju e keni refuzuar këtë lloj politike. Pa u zemëruar ju dhe pa folur ju me zë të lartë, pa dalë me pankarta për t’i thënë jo të keqes dhe për t’u përballur me të, për të mbushur rrugët dhe sheshet, Shqipëria do të vazhdojë të lëngojë. Unë kam besim dhe shpresë që ky është vetëm fillimi i një reagimi rinor. Çfarë dinë ata që erdhën të kërkojnë votën këtu për dëshirat, ëndrrat dhe nevojat tuaja? Asgjë! Sepse janë të vjetër. Se u bë kohë që po merren vetëm me veten e tyre dhe me njëri tjetrin", deklaroi Basha.