AKTUALITET, 3 Qershor 2023, 08:52

Këmbimi valutor/ Me sa blihen e shiten dollari dhe euro

Këmbimi valutor/ Me sa blihen e shiten dollari dhe euro

Në tregun e këmbimit valutor sot një dollar amerikan do të blihet me 100.6 lekë dhe do të shitet me 101.8 lekë.

Sot monedha evropiane do të blihet me 108.1 lekë dhe do të shitet me 109.2.

Franga zvicerane sot do të blihet me 110.3 lekë dhe do të shitet me 111.3 lekë. Ndërsa paundi britanik do të blihet me 125.2 lekë dhe do të shitet me 126.5 lekë.

Këmbimi valutor/ Me sa blihen e shiten dollari dhe euro