LIFESTYLE, 25 Nëntor 2021, 17:59

“Të dashurin imagjinar, e kisha dhe në të vërtetë”- Albana Osmani paralajmëron rikthimin në televizion: Do shkoja në altar për …

“Të dashurin imagjinar, e kisha dhe në të

Moderatorja e njohur Albana Osmani prej disa kohës është shkëputuar nga televizioni. Ajo është rikthyer vetëm disa herë për të dhënë intervista, por jo me një program të saj apo në moderim.

Megjithatë, Albana Osmani ka paralajmëruar se do vijë në television me një program të sajin dhe “për këtë gjë po punon momentalisht”.

Moderatorja foli edhe për jetën private, teksa u shpreh se “të dashurin që ka imagjinuar, e ka pasur edhe në të vërtetë”.

Ajo tha se në altar do shkonte për t’i plotësuar dëshirën e prindërve të saj për ta parë të kurorëzuar.

“Të dashurin që kam pasur imagjinar, e kam pasur dhe në të vërtetë. Duke pasur parasysh prindërit e mi që vitet e fundit thonë do martohesh? Gjeje dikë? Kur mendoj veten duke u kurorëzuar mendoj prindërit e mi që do ndihen mirë, përveç dashurisë dhe lumturisë që është tjetër gjë. Do e bëja për prindërit sigurisht. Kur je me njeriun e duhur, mendoj se është e bukur.

Një njeri single duhet të bëjë seks sa herë ta ndjejë. Nuk di të ketë një program për seksin.

Kam pasur dëshirë të kem një program timin dhe besoj do e realizoj. Për këtë po punoj për momentin”, tha Albana Osmani./Panoramaplus.al/

“Të dashurin imagjinar, e kisha dhe në të

“Të dashurin imagjinar, e kisha dhe në të

“Të dashurin imagjinar, e kisha dhe në të

“Të dashurin imagjinar, e kisha dhe në të

“Të dashurin imagjinar, e kisha dhe në të

“Të dashurin imagjinar, e kisha dhe në të

“Të dashurin imagjinar, e kisha dhe në të

“Të dashurin imagjinar, e kisha dhe në të

“Të dashurin imagjinar, e kisha dhe në të

“Të dashurin imagjinar, e kisha dhe në të

“Të dashurin imagjinar, e kisha dhe në të

“Të dashurin imagjinar, e kisha dhe në të

“Të dashurin imagjinar, e kisha dhe në të

“Të dashurin imagjinar, e kisha dhe në të