LIFESTYLE, 13 Maj 2023, 22:28

Albina dhe Familja Kelmendi dhurojnë spektakël në finalen e Eurovision 2023

Albina dhe Familja Kelmendi dhurojnë spektakël në finalen e

Shqipëria u përfaqësua nga Albina dhe Familja Kelmendi me këngën “Duje” të cilët dhuruan emocione në skenën e Liverpool.

Këngëtarja nga Kosova dhe familja e saj kanë mbërthyer publikun jo vetëm për vokalin, performancën por edhe për mesazhin që përcjell kënga, që ka të bëjë për dashurinë ndaj familjes.

“Duje”, dhuroi për publikun evropian një shije të traditës dhe baladës ballkanike.

Përveç emocioneve që përcollën nuk munguan edhe duartrokitjet e spektatorëve për interpretimin e mrekullueshëm.