AKTUALITET, 30 Maj 2023, 17:19

Zgjedhjet e 14 majit, KAS vendos të hapë një kuti votimi të Mallakastrës

Zgjedhjet e 14 majit, KAS vendos të hapë një kuti votimi të

KAS ka vendosur që të hapë një kuti votimi në Mallakastër pas kërkesës së PDIU-së, e cila pretendon se ka humbur një mandat në Këshillin Bashkiak dhe se votat iu janë kaluar një subjekti tjetër.

KAS ka vendosur të hapë një kuti votimi, ku rezulton se PS ka 97 vota dhe në procesverbal ishin shënuar 161 vota.

Brenda në kuti votimi ishin 63 vota për Mallakastrën, ndërsa në procesverbal nuk kishte asnjë votë. Ndërsa në PS ka 97 vota, ndërsa në procesverbal i janë shënuar 161 vota.