AKTUALITET, 30 Maj 2023, 17:36

Drejt largimit nga Shqipëria, ambasadorja Yuri Kim viziton Shkodrën: Mirënjohëse shqiptarëve për mikpritjen

Drejt largimit nga Shqipëria, ambasadorja Yuri Kim viziton Shkodrën:

Ambasadorja e SHBA në Shqipëri, Yuri Kim në mbyllje të mandatit të saj në vendin tonë, ka vizituar qytetin e Shkodrës, në kuadër të turit të saj të lamtumirës.

Diplomatja është shprehur mirënjohëse shqiptarëve për mikpritjen, inkurajimin dhe shembullin e tyre.

“Ambasadorja e SHBA Yuri Kim ka vizituar Shkodrën pasi ka qëndruar në Tropojë në kuadër të turit të saj të lamtumirës në të gjithë Shqipërinë. Ambasadorja Kim falënderoi popullin e veriut të Shqipërisë që tregoi historinë dhe karakterin e tyre dhe çfarë do të thotë të jesh i fortë dhe besnik, të qëndrosh për atë që ata besojnë dhe në të njëjtën kohë, të jesh i hapur ndaj botës dhe të tregosh mirësi. ndaj të huajve. Ajo tha se u është përgjithmonë mirënjohëse shqiptarëve për mikpritjen, inkurajimin dhe shembullin e tyre”, shkruan ambasada e SHBA.