SPORT, 17 Maj 2023, 13:42

Zgjidhen arbitrat që do të vendosin drejtësi në derbi, FSHF nuk ja beson gjyqtarëve të FIFA-s

Zgjidhen arbitrat që do të vendosin drejtësi në derbi, FSHF

Derbi midis Tiranës dhe Partizanit do të mbyllë javën e 33-të ditën e sotme në orën 18:30, në stadiumin “Air Albania”.

FSHF ka zbuluar së fundmi dhe gjyqtarët që do të vendosin drejtësi në këtë ndeshje.

Kryesor do të jetë Kreshnik Cjapi, ndërsa anësorë janë zgjedhur Denis Rexha dhe Rejdi Avdo.

Në sistemin VAR do të jenë Florian Lata dhe Ridigert Çokaj.

Për shkak të polemikave të viteve të fundit, nuk janë preferuar arbritrat e FIFA-s si Jorgji, Xhaja ose Hamiti.

KRYESOR: Kreshnik Cjapi (Fier)

ANËSORË: Denis Rexha (Tiranë), Rejdi Avdo (Tiranë)

VAR: Florian Lata (Durrës), Ridigert Çokaj (Lezhë).