LIFESTYLE, 9 Shkurt 2024, 18:44

“Unë do dal nga Big Brother të shtunën nëse…”, çfarë ndodhi mes Fatjonit dhe Gracianos?

“Unë do dal nga Big Brother të shtunën

Duket se mes Fatjonit dhe Gracianos, gjërat nuk janë mirë në BBV3. Ata janë përfshirë në disa debate, madje edhe duke kaluar në fyerje.

Fatjoni, i prekur nga ky lloj komunikimi, ka thënë se do dalë nga shtëpia nëse nuk del fjala që ai ka thënë.

Fatjoni: Unë më me atë… Vajti në fyerje, kupton? Unë mbaj fjalën time, unë dal nga shtëpia nëse nuk është ajo që kam thënë unë. Se unë, jam shumë i sigurt, s'e mban mend deklaratën, tha nuk do të të jap llogari ty.

Të shtunën do dal nga Big Brother nëse nuk është ajo që them unë. Do e çoj fjalën time deri në fund. Po ai do e çojë deri në fund? Vëlla, njerëzit për këtë fytyrë rrojnë. E për këtë të gjithë kanë një fytyrë.