AKTUALITET, 25 Maj 2022, 12:17

“Sot pritet të vijnë mbi 20 mijë vizitorë të tjerë”- Rama publikon fotot: Mysafirët e finales europiane i presim sipas një protokolli me standardet më të larta

“Sot pritet të vijnë mbi 20 mijë vizitorë të

Kryeministri Edi Rama thotë se sot pritet të vijnë në Shqipëri mbib 20 mijë vizitorë, kjo edhe në kuadër të finales së madhe të Finalja e Conference League.

Rama: Shqipëria mirëpret nga ajri dhe deti mysafirët e finales europiane, sipas një protokolli me standardet më të larta të sigurisë, që mban në gatishmëri të gjitha strukturat doganore e policore në Rinas&Durrës dhe natyrisht në Tiranë.

*gjatë ditës së sotme priten mbi 20.000 vizitorë të tjerë.

“Sot pritet të vijnë mbi 20 mijë vizitorë të