AKTUALITET, 21 Prill 2022, 11:58

Sali Berisha shtyn Alibeajn nga foltorja e Kuvendit

Sali Berisha shtyn Alibeajn nga foltorja e Kuvendit

Sali Berisha ka mbërritur në Kuvendin e Shqipërisë dhe ka dashur të marrë fjalën për të replikuar me kryeministrin Edi Rama. 

Berisha ka shtyrë Enkelejd Alibeajn dhe ka zënë vend në foltore. 

Alibeaj ka buzëqeshur, por nuk bëri asnjë rezistencë. Seanca është ndërprerë. 

"Mua më takonte fjala. Aty ka seleksion politik, por mua më takonte fjala. Emri im ishte lakuar disa herë. Ai më kishte cituar mua disa herë dhe unë natyrisht do të merresha me çështje madhore dhe jo personale", tha Berisha pas daljes nga Kuvendi.  

Sali Berisha shtyn Alibeajn nga foltorja e Kuvendit

Sali Berisha shtyn Alibeajn nga foltorja e Kuvendit

Sali Berisha shtyn Alibeajn nga foltorja e Kuvendit

Sali Berisha shtyn Alibeajn nga foltorja e Kuvendit