AKTUALITET, 25 Nëntor 2021, 18:17

Fotot/“Foltorja”, ja kush e shoqëron Sali Berishën në Kuçovë

Fotot/“Foltorja”, ja kush e shoqëron Sali Berishën

“Foltorja” e Sali Berishës, u ndal sot në një takim në Kuçovë, me simpatizantë dhe aktivistë të Partisë Demokratike.

Të pranishëm në këtë foltore janë ish deputeti Astrit Veliaj, ish deputeti Genc Pollo, Kryetari i FRPD Kuçovë, Kryetari i PD Kuçovë Vehbi Luzi, e gjithë kryesia e PD Kuçovë dhe ish-kandidati për kryetar bashkie, Myslim Haxhiu. 

Ish-kryeministri Berisha po vijon me takimet e tij në bazë, ku dy ditë më pare ishte në Burrel.

Fotot/“Foltorja”, ja kush e shoqëron Sali Berishën

Fotot/“Foltorja”, ja kush e shoqëron Sali Berishën

Fotot/“Foltorja”, ja kush e shoqëron Sali Berishën

Fotot/“Foltorja”, ja kush e shoqëron Sali Berishën

Fotot/“Foltorja”, ja kush e shoqëron Sali Berishën

Fotot/“Foltorja”, ja kush e shoqëron Sali Berishën

Fotot/“Foltorja”, ja kush e shoqëron Sali Berishën

Fotot/“Foltorja”, ja kush e shoqëron Sali Berishën

Fotot/“Foltorja”, ja kush e shoqëron Sali Berishën

Fotot/“Foltorja”, ja kush e shoqëron Sali Berishën

Fotot/“Foltorja”, ja kush e shoqëron Sali Berishën

Fotot/“Foltorja”, ja kush e shoqëron Sali Berishën

Fotot/“Foltorja”, ja kush e shoqëron Sali Berishën

Fotot/“Foltorja”, ja kush e shoqëron Sali Berishën

Fotot/“Foltorja”, ja kush e shoqëron Sali Berishën

Fotot/“Foltorja”, ja kush e shoqëron Sali Berishën

Fotot/“Foltorja”, ja kush e shoqëron Sali Berishën

Fotot/“Foltorja”, ja kush e shoqëron Sali Berishën

Fotot/“Foltorja”, ja kush e shoqëron Sali Berishën

Fotot/“Foltorja”, ja kush e shoqëron Sali Berishën