AKTUALITET, 25 Nëntor 2021, 13:31

Kryetari i opozitës flet në parlament, audienca në rrjetet sociale "dramatike" (foto)

Kryetari i opozitës flet në parlament, audienca në rrjetet
Lulzim Basha duke folur në Kuvend

Kryetari i Partisë Demokratike, Lulzim Basha, ka folur në Kuvendin e Shqipërisë për një sërë çështjesh me rëndësi për publikun, përfshirë edhe protestën e fermerëve dhe paketën fiskale. 

Megjithatë, audienca e tij në rrjetet sociale, ishte dramatike. Kreun e opozitës e ndjekin vetëm 300-400 persona live, duke treguar se ka një mungesë interesi për fjalimet e tij. 

Situata e audiencës së Lulzim Bashës, është përkeqësuar së tepërmi, sidomos pas luftës që ka shpërthyer mes tij dhe Sali Berishës. Foltoret e ish kryeministrit, kanë kapur shifra rekord audience gjatë kësaj periudhe, çka tregon se demokratët kanë interes për këtë lëvizje. 

Poll

FOTO: Basha në Kuvend live në FB

Kryetari i opozitës flet në parlament, audienca në rrjetet

Kryetari i opozitës flet në parlament, audienca në rrjetet