AKTUALITET, 25 Nëntor 2021, 16:11

Nga takimi i Kurtit me Ramën te konferenca e përbashkët, zbardhet axhenda e mbledhjes së përbashkët të dy qeverive

Nga takimi i Kurtit me Ramën te konferenca e përbashkët, zbardhet

Zbardhet axhenda e mbledhjes së dy qeverive, asaj të Shqipërisë dhe asaj të Kosovës, që do të mbahet nesër në Elbasan.

Zyra për shtyp e Kryeministrisë ka bërë të ditur se kryeministri Albin Kurti do të takohet me homologun e tij, Edi Rama në orën 10:00, ndërkohë që më pas do të vijohet me çeljen e sesionit plenar të mbledhjes së përbashkët.

Po ashtu, është parashikuar që të mbahet edhe një konferencë e përbashkët për shtyp nga dy kryeministrat.

AXHENDA
09.45 – Mbërritja e delegacionit të Republikës së Kosovës
10.00 – Mbërritja e Z. Albin Kurti, Kryeministër i Republikës së Kosovës

Në mbërritje, Kryeministri i Republikës së Kosovës mirëpritet nga Z. Edi Rama Kryeministër i Shqipërisë

Vijohet me luajtjen e himneve kombëtare dhe nderimet ushtarake nga Truproja e Nderit e Republikës së Shqipërisë

10.10 – Çelja e sesionit plenar të mbledhjes së dy Qeverive Shqipëri-Kosovë 
11.20 – Ceremonia e nënshkrimit të marrëveshjeve ndërqeveritare 
11.30 – Konferencë e përbashkët për shtyp e dy Kryeministrave 
12.05 – Foto e përbashkët
13.10 – Forumi i Biznesit Shqipëri – Kosovë

Bashkëbisedim i Kryeministrit të Shqipërisë, Z. Edi Rama dhe Kryeministrit të Kosovës, Z. Albin Kurti me përfaqësuesit e bizneseve.