LIFESTYLE, 17 Shkurt 2023, 11:36

Rita Ora uron pavarësinë e Kosovës nëpërmjet një videomesazhi domethënës

Rita Ora uron pavarësinë e Kosovës nëpërmjet një

Një urim i veçantë për Pavarësinë e Kosovës ka ardhur nga këngëtarja Rita Ora.

Ajo në këtë përvjetor përveç urimeve më të mira për vendin e saj, falënderon për përkrahjen që bashkëvendësit e saj i kanë dhënë.

“Urime pavarësinë Kosovë dhe faleminderit për të gjitha këto vite krenarie dhe mbështetje”, ka thënë ajo në video mesazh, ku janë përmbledhur paraqitjet e saj në Kosovë.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ???????? (@ladyritaora)