LIFESTYLE, 22 Mars 2023, 10:51

Dhjetë të famshmit më të paguar për vitin 2022

Dhjetë të famshmit më të paguar për vitin 2022

Së fundmi janë zbuluar 10 të famshmit, artistët dhe muzikantët më të paguar të vitit 2022. Shumica e artistëve në këtë listë nuk janë surprizë.

Shifrat nuk përfshijnë tarifat e paguara për ekipet e artistëve si menaxherët apo avokatët e tyre.

10. Bad Dunny

Fitimet: 88 milionë dollarë

9. Taylor Swift

Fitimet: 92 milionë dollarë

8. James Cameron

Fitimet: 95 milionë dollarë

7. Rolling Stones

Fitimet: 98 milionë dollarë

6. Brad Pitt

Fitimet: 100 milionë dollarë

5. James Brooks & Matt Groening

Fitimet: 105 milionë dollarë

4. Trey Parker & Matt Stone

Fitimet: 160 milionë dollarë

3. Tyler Perry

Fitimet: 175 milionë dollarë

2. Sting

Fitimet: 210 milionë dollarë

1. Genesis

Fitimet: 230 milionë dollarë.