BALLKAN, 21 Maj 2023, 16:02

FOTO/ Një fermer shkon me një kalë dhe një gomar për të votuar në Greqi

FOTO/ Një fermer shkon me një kalë dhe një gomar për

Me kalë dhe i shoqëruar nga një gomar i vogël, një fermer 50-vjeçar shkoi në qendrën e votimit të shkollës së mesme speciale Argolida, në Nafplio, për të votuar në zgjedhje.

Fermeri zgjodhi këtë mënyrë për të protestuar për situatën politike në Greqi. Tsirikos shoqërohej me kalë nga dy mikeshat e tij gjermane, të cilat ndodheshin në Greqi me pushime dhe donin ta mbështesnin në këtë protestë të veçantë.