BALLKAN, 21 Maj 2023, 11:12

Voton Kyriakos Mitsotakis: Zgjedhjet janë festë e demokracisë

Voton Kyriakos Mitsotakis: Zgjedhjet janë festë e demokracisë

Kryeministri dhe kryetari i Demokracisë së Re, Kyriakos Mitsotakis sapo votoi në një shkollë fillore të Kifisisë. Pas ushtrimit të së drejtës së tij për të votuar, Kyriakos Mitsotakis tha:

“Sot votojmë për të ardhmen tonë, për paga më të larta, më shumë dhe punë më të mira, për një sistem më efikas të sigurimeve shoqërore, për një shoqëri me më pak pabarazi, për një atdhe më të fortë me një rol të rëndësishëm në Europë, kufij të mbrojtur.

Zgjedhjet janë festë e demokracisë. Përgjegjësia për qeverisjen e vendit fillon nga ju, por jam absolutisht i sigurt që nesër do të gdhijë një ditë edhe më e mirë për vendin tonë”.