AKTUALITET, 26 Maj 2023, 18:39

Situata në veri të Kosovës, Rama apel Kurtit: Bashkohem me miqtë tanë më të mëdhenj, mos ecni më tej në këtë shteg të rrezikshëm dhe të panevojshëm!

Situata në veri të Kosovës, Rama apel Kurtit: Bashkohem

Kryeministri Edi Rama ka reaguar për situatën e sotme në veri të Kosovës.

Rama deklaron se bashkohet në apelin e miqve ndërkombëtarë për të mos ecur më tej në këtë shteg jo vetëm të rrezikshëm, po edhe krejt të panevojshëm.

“A e ndihmon kjo që po ndodh në Kosovë procesin ku janë angazhuar të tërë miqtë e mëdhenj të Kosovës e të shqiptarëve, për normalizim dhe njohje të ndërsjellë mes Kosovës dhe Serbisë?! Me siguri jo, përderisa vetë miqtë tanë më të mëdhenj shprehen thellësisht të shqetësuar! Unë bashkohem me ta në apelin për të mos ecur më tej në këtë shteg jo vetëm të rrezikshëm, po edhe krejt të panevojshëm sot, kur bota demokratike e ka vendosur në qendër të vëmendjes dialogun, normalizimin, njohjen e ndërsjellë mes Kosovës dhe Serbisë", shkruan Rama në Twitter.

Situata në veri të Kosovës, Rama apel Kurtit: Bashkohem