AKTUALITET, 17 Tetor 2022, 16:25

Nga primaret tek organizmi i protestave, Berisha takim me drejtuesit e Grupeve të Punës

Nga primaret tek organizmi i protestave, Berisha takim me drejtuesit e Grupeve

Drejtuesit e Grupeve të Punës të cilët drejtojnë dhe ndjekin në bazë aksionin politik të Partisë Demokratike, zhvilluan në seli një takim me Kryetarin e PD-së, Sali Berisha.

Në mbledhje është analizuar situata në terren, mbi organizimin e degëve, plotësimin e strukturave dhe anëtarësimet e reja.

Poll

Kryetari i PD Sali Berisha ka theksuar se aksioni politik do të shtrihet njëkohësisht në dy drejtime: organizimin e primareve dhe organizimin e protestave.

Nga primaret tek organizmi i protestave, Berisha takim me drejtuesit e Grupeve

Njoftimi i PD:

* Aksioni politik i PD; Primaret dhe protestat

Drejtuesit e Grupeve të Punës të cilët drejtojnë dhe ndjekin në bazë aksionin politik të Partisë Demokratike, zhvilluan në seli një takim me Kryetarin e PD, Sali Berisha.

Në mbledhje është analizuar situata në terren, mbi organizimin e degëve, plotësimin e strukturave dhe anëtarësimet e reja.

Kryetari i PD Sali Berisha ka theksuar se aksioni politik do të shtrihet njëkohësisht në dy drejtime; Organizimin e primareve dhe organizimin e protestave.

ZYRA E SHTYPIT DHE KOMUNIKIMIT, PARTIA DEMOKRATIKE