AKTUALITET, 29 Mars 2023, 09:35

Meta: Fokusi ynë te lufta kundër shpopullimit, të rinjtë do të ndërtojnë të ardhmen këtu

Meta: Fokusi ynë te lufta kundër shpopullimit, të rinjtë do

Kreu i Partisë së Lirisë, Ilir Meta ka kujtuar mesazhin e tij drejtuar qytetarëve në kuadër të zgjedhjeve të 14 majit.

Ai thekson në një mesazh në ‘Facebook’ se në këtë fushatë janë jo vetëm për të denoncuar, por dhe për të ofruar zgjidhje për shqiptarët.

Regimi i Metës:

Ne jemi në këtë fushatë jo thjesht për të denoncuar, por për të ofruar zgjidhje konkrete për shqiptarët.

e Lirisë gjithmonë është dalluar për zgjidhjet ekonomike që ofron, që mbron interesat e qytetarëve në radhë të parë, por edhe interesat e sipërmarrësve të ndershëm. Ne nuk kemi zgjedhur propagandën, por aksionet dhe zgjidhjet konkrete.

Fokusi ynë ka qenë dhe mbetet lufta kundër shpopullimit dhe ne do të bëjmë gjithçka që të rinjtë tanë ta ndërtojnë të ardhmen e tyre në Shqipëri.