AKTUALITET, 26 Dhjetor 2022, 20:00

Merr fund greva e urisë së invalidëve në Elbasan, Ministria e Shëndetësisë premton përmbushjen e kërkesave të tyre

Merr fund greva e urisë së invalidëve në Elbasan, Ministria

Greva e urisë së invalidëve në qytetin e Elbasanit ka përfunduar ditën e sotme pasi zhvillimit për disa ditë me radhë.

Mësohet se,  zëvendësministrja e Shëndetësisë ka takuar grevistët dhe iu ka premtuar atyre se brenda ditëve të fundit të këtij viti atyre do t’u vijnë të gjitha paratë që kërkojnë, ndërsa u janë krijuar edhe lehtësira të tjera.

Gjithashtu është vendosur krijimi i grupeve të posaçme të kontrollit mjekësor që do të bëjë kontrollet e nevojshme nëpër banesat e gjithsecilit prej invalidëve.