AKTUALITET, 16 Qershor 2024, 08:36

Besimtarët myslimanë festojnë sot Kurban Bajramin, falin namazin në sheshet kryesore të vendit

Besimtarët myslimanë festojnë sot Kurban Bajramin, falin namazin

Besimtarët myslimanë festojnë sot Kurban Bajramin!

Besimtarët myslimanë festojnë sot Kurban Bajramin, falin namazin

Mijëra besimtarë u mblodhën sot në bulevardin ‘Dëshmorët e Kombit’ në Tiranë dhe në sheshet kryesore të qyteteve për faljen e namazit të Kurban Bajramit. Falja nisi në orën 06:00.

Besimtarët myslimanë festojnë sot Kurban Bajramin, falin namazin

Kreu i KMSH, Bujar Spahiu, teksa uroi besimtarët, theksoi se shpresonte që kjo ditë të shërbejë si një ditë reflektimi për më shumë dashuri me njëri-tjetrin.

Besimtarët myslimanë festojnë sot Kurban Bajramin, falin namazin