AKTUALITET, 29 Mars 2023, 10:42

Akuzohen se nxorën listën e pagave të shqiptarëve, gjykata jep vendimin për katër zyrtarët

Akuzohen se nxorën listën e pagave të shqiptarëve, gjykata

Gjykata ka dhënë dënimet për katër zyrtarët e shtetit shqiptar që u akuzuan se nxorën listën e pagave të shtetasve shqiptarë.

Nga 6 vite burg, dënimi u është konvertuar në 12 vite shërbim prove.

Gjykata dënoi me nga 32 muaj shërbim prove Eni Qirjakon, Klodian Sotën e Endri Ikonomin.

Ndërsa me katër vite shërbim prove u dënua Andi Agaraj, i cili bashkë me tre të akuzuarit e tjerë përfitoi gjykim të shkurtuar.

Eni Qirjako dhe Andi Agaraj ishin punonjës si ekspertë të IT-së tek Tatimet, ndërsa Klodian Sota dhe Endri Ikonomi, dy përmbaruesit privatë.

Akuzohen se nxorën listën e pagave të shqiptarëve, gjykata