LIFESTYLE, 7 Maj 2023, 09:58

Aktori i njohur shqiptar: Nënës i vinte turp për mua kur vinte në shkollë

Aktori i njohur shqiptar: Nënës i vinte turp për mua kur vinte

Aktori i njohur i humorit, Marin Orhanasi ka qenë i ftuar ditën e sotme në “Se Luan Topi”.

Aktori ka rrëfyer mbi jetën e tij personale dhe atë profesionale.

“Doja të luaja bilardo të mos bëja mësim. Teatrin e kam nisur për të justifikuar mungesat në shkollë sepse nënës time i vinte turp kur vinte në shkollë dhe shikonte mungesat e mia.

Ka qenë një rast kur duhet të bëja një hartim dhe zysha e dinte që unë nuk doja të bëja mësim.

 “Shkruaje “ më tha dhe dil pastaj. Tema ishte si i kaluat pushimet verore dhe unë kam shkruar vetëm “Mirë faleminderit, si ke qenë ti?”- tha aktori.