BLOG, 17 Dhjetor 2022, 15:36

Shiheni çfarë bën palaçoja i Bashkisë!

Shiheni çfarë bën palaçoja i Bashkisë!

Shikojeni palaçon e Bashkise!

Bën nje darkë për a dreke për të ndarë ushqim për festat, ky Uriahip na bēn dhe “bamirësi” me parat e vjedhura nga incerneratorët plehrave si kryeplerë, dhe uron varfërinë shqiptare në anglisht! Ky bën dhe patriotin!!!

Nuk është i vetëm, politikanët, mediat, analistët dhe të gjithë thithsat… njerëz pa integritet dhe personalitet dhe të kompleksuar provnciale , si “karabusha” siç i quante At Fishta tek “Gomari Babatasit” janë me shumicë dhe një neveri e gjallë dhe krim shtetëror me korrupsionin, grabitjen dhe shkatërrimin e pronës publike dhe shtetërore dhe perbuzjen e gjuhës amtare.

Në kryevprën “Mrrizi i Zanave”, në poezinë gjuha shqype At Fishta Vigani i Veriut, shkruan:

Pra, mallkue njai bir Shqyptari,
Qi ketë gjuhë të Perendis,
Trashigim, qi na la i Pari,
Trashigim s’ i a len ai fmis;
Edhe atij iu thaftë, po, goja,
Qi e perbuzë ketë gjuhë hyjnore;
Qi n’ gjuhë t’ huej, kur s’ asht nevoja,
Flet e t’ veten len mbas dore.

Gëzuar Krishtëlindjet!
Gezuar Vitin e Ri 2023!

Shiheni çfarë bën palaçoja i Bashkisë!