AKTUALITET, 26 Janar 2022, 20:20

Strazimiri thirrje të pavendosurve: Zgjidhni anën e demokratëve, bëni hapin e duhur!

Strazimiri thirrje të pavendosurve: Zgjidhni anën e demokratëve,

Ish-deputeti i PD-së, Gent Strazimiri, iu bën thirrje të pavendosurve në Partinë Demokratike, që të jenë të qartë në zgjedhjet që do të bëjnë.

Strazimiri thekson se, ata që janë funksionarë të lartë demokratë duhet të zgjedhin anën e demokratëve, duke bërë kështu hapat e duhur për të ardhmen e PD-së.

Postimi i Gent Strazimirit:

Për Fredin, Helidonin që vendosën, dhe për miqtë e tjerë që ende s'kanë gjetur kurajon për të bërë hapin e duhur:

* Zgjidhni anën e demokratëve, dëgjoni zërin e tyre se prej atje del shpirti i nevojës për opozitarizëm, thelbi i asaj që duhet të përfaqësoni!

BORXHIN ua kemi veç atyre dhe varreve të gjyshërve, askujt tjetër!!!

 Zoti ju kthjelloftë mendjen e ju forcoftë zemrën 

#qëndro_në_këmbë_demokrat

#asnjë_hap_pas

Strazimiri thirrje të pavendosurve: Zgjidhni anën e demokratëve,

Strazimiri thirrje të pavendosurve: Zgjidhni anën e demokratëve,

Strazimiri thirrje të pavendosurve: Zgjidhni anën e demokratëve,

Strazimiri thirrje të pavendosurve: Zgjidhni anën e demokratëve,