AKTUALITET, 26 Janar 2022, 14:47

Pas braktisjes nga Helidon Bushati, Basha “merr masa”! Ja kë dërgon në Shkodër

Pas braktisjes nga Helidon Bushati, Basha “merr masa”! Ja kë

Kryetari i shkarkuar i PD-së, Lulzim Basha, ka vendosur Enkelejd Alibeajn drejtues politik të qarkut Shkodër,  i cili zëvendëson në këtë post drejtuesin e dorëhequr Helidon Bushati.

DEKLARATË E PARTISË DEMOKRATIKE TË SHQIPËRISË

Duke e konsideruar qarkun Shkodër si një nga qarqet më të rëndësishme për Partinë Demokratike, Kryetari i Partisë Demokratike ka vlerësuar se qarku Shkodër ka të domosdoshme drejtimin nga një funksionar i lartë i PD dhe ka zgjedhur si Drejtues Politik të qarkut Shkodër, Nënkryetarin e PD dhe Kryetarin e Grupit Parlamentar z. Enkelejd Alibeaj.

Duke falenderuar z. Helidon Bushati për rolin dhe përgjegjësinë e marrë në drejtimin e qarkut gjatë betejës elektorale të 25 Prillit dhe fokusimin e tij aktual tek beteja parlamentare kundër regjimit të korruptuar të Edi Ramës, Kryetari i PD shpreh bindjen se me drejtimin e ri politik, Partia Demokratike në Qarkun e Shkodrës do të jetë bastion i fuqishëm i PD dhe në krye të fitores së PD në gjithë Shqipërinë.