AKTUALITET, 21 Prill 2022, 16:26

Ndërprerja e energjisë elektrike në Kuvend/ Ministrja Balluku sqaron situatën: Nuk kishte problem me furnizimin, ishte një defekt teknik! Nuk e kuptoj këtë gëzimin tuaj

Ndërprerja e energjisë elektrike në Kuvend/ Ministrja Balluku

Ministrja e Energjetikës dhe Infrastrukturës, Belinda Balluku, ka reaguar pasi në Kuvend u ndërpre energjia elektrike ndërsa ajo po fliste për çmimin e saj.

Balluku ka marrë fjalën nga foltorja, duke u shprehur se nuk ka pasur asnjë defekt në lidhje me furnizimin me energji elektrike por ka qenë një problem teknik.

“Nuk ka pasur asnjë defekt. Të dy fiderat kanë qenë në punë dhe linja e furnizimit nuk ka asnjë problem. Siç do sallë mund të ketë problematika teknike dhe kjo nuk është arsye për të pasur këtë gëzim”, tha Balluku.