AKTUALITET, 17 Mars 2023, 11:52

Meta me klerikët e lartë: Lutje e Mëngjesit Kombëtar 2023, Zoti e bekoftë Shqipërinë!

Meta me klerikët e lartë: Lutje e Mëngjesit Kombëtar 2023,

Përmes një statusi në Facebook, kreu i Partisë së Lirisë, Ilir Meta, tha se kishte marrë pjesë në Lutjen e Mëngjesit Kombëtar, me pjesëmarrjen e klerikëve të lartë fetarë.

"Sot në Lutjen e Mëngjesit Kombëtar 2023!
Shën Agustini: "Lutuni me përulje sikur gjithçka varet nga Zoti dhe përpiquni me forcë sikur gjithçka varet nga ju!”
Lutje dhe Përpjekje!
Lutje dhe Veprim!
Zoti e bekoftë Shqipërinë!"-shkruan Meta.