AKTUALITET, 25 Mars 2023, 08:39

Këmbimi valutor/ Me sa blihen dhe shiten dollari dhe euro

Këmbimi valutor/ Me sa blihen dhe shiten dollari dhe euro

Në tregun e këmbimit valutor sot një dollar amerikan do të blihet me 105.7 lekë dhe do të shitet me 106.6 lekë.

Euro sot do blihet me 113.9 lekë dhe do shitet me 114.5 lekë, ndërsa franga zvicerane do blihet me 114.5 lekë dhe do shitet me 115.5 lekë.

Paundi britanik do të blihet me 128.9 lekë dhe do shitet me 130 lekë.

Këmbimi valutor/ Me sa blihen dhe shiten dollari dhe euro