AKTUALITET, 29 Maj 2023, 11:22

Inceneratori i Fierit/ GJKKO rrëzon kërkesën e Dervishajt dhe Merdanit, çështja e tyre nuk kalon në Gjykatën e Tiranës

Inceneratori i Fierit/ GJKKO rrëzon kërkesën e Dervishajt dhe

Gjykata e Posaçme rrëzon kërkesat e dy prej të pandehurve për çështjen e Inceneratorit të Fierit për shpalljen e moskompetencës për Arben Dervishaj dhe Regan Merdani

Avokatët e tyre kërkuan shpallje të moskopetencës dhe kalimin e çështjes në Gjykatën e Tiranës, por GJKKO ka hedhur poshtë kërkesën.