AKTUALITET, 21 Nëntor 2022, 21:24

FOTO/ Shkodra “nën” ujë! Pamjet nga zonat e përmbytura në qytetin verior

FOTO/ Shkodra “nën” ujë! Pamjet nga zonat e

Prej dy ditësh Shkodra është përfshirë nga përmbytjet si pasojë e reshjeve të dendura të shiut.

Fatkeqësisht, si pasojë e motit të keq u shënuan edhe dy viktima në Malësi të Madhe, babë e bir, Pjetër dhe Jason Rushaj.

Siç shihet nga fotot e LSA-së, shumë zona në qarkun e Shkodrës vijojnë të jenë nën pushtetin e ujit.

Një nga zonat e cila paraqiste rrezik është edhe ura e re e Bahçallëkut, e cila si pasojë e prurjeve të mëdha të shiut, rrezikohej nga mbetjet e urës së vjetër.

Ministri i Mbrojtjes, Niko Peleshi bëri të ditur sot pasdite se mbrëmja solli përmirësim të situatës në Shkodër dhe Lezhë.

Ndërkohë që sipas ministrit, deri më tani në qarkun e Shkodrës janë evakuuar 318 persona.

FOTO/ Shkodra “nën” ujë! Pamjet nga zonat e

FOTO/ Shkodra “nën” ujë! Pamjet nga zonat e

FOTO/ Shkodra “nën” ujë! Pamjet nga zonat e

FOTO/ Shkodra “nën” ujë! Pamjet nga zonat e

FOTO/ Shkodra “nën” ujë! Pamjet nga zonat e

FOTO/ Shkodra “nën” ujë! Pamjet nga zonat e

FOTO/ Shkodra “nën” ujë! Pamjet nga zonat e

FOTO/ Shkodra “nën” ujë! Pamjet nga zonat e

FOTO/ Shkodra “nën” ujë! Pamjet nga zonat e

FOTO/ Shkodra “nën” ujë! Pamjet nga zonat e

FOTO/ Shkodra “nën” ujë! Pamjet nga zonat e

FOTO/ Shkodra “nën” ujë! Pamjet nga zonat e

FOTO/ Shkodra “nën” ujë! Pamjet nga zonat e

FOTO/ Shkodra “nën” ujë! Pamjet nga zonat e

FOTO/ Shkodra “nën” ujë! Pamjet nga zonat e

FOTO/ Shkodra “nën” ujë! Pamjet nga zonat e

FOTO/ Shkodra “nën” ujë! Pamjet nga zonat e

FOTO/ Shkodra “nën” ujë! Pamjet nga zonat e

FOTO/ Shkodra “nën” ujë! Pamjet nga zonat e

FOTO/ Shkodra “nën” ujë! Pamjet nga zonat e