LIFESTYLE, 17 Shtator 2022, 09:24

Kanye West: Nuk kam lexuar kurrë në jetë një libër

Kanye West: Nuk kam lexuar kurrë në jetë një libër

Reperi i njohur, Kanye West ka zbuluar se ai kurrë nuk ka lexuar një libër. Gjatë një interviste të dhënë së fundmi, ai ka ndarë vizionin e tij të frymëzuar nga Elon Musk.

Në një podkast me bashkëthemeluesin e Alo Yoga, Danny Harris, 45-vjeçari e krahasoi leximin me të ngrënit e ‘lakrave të Brukselit’ dhe tha se mendon se njerëzit përfundimisht do të mësojnë të komunikojnë pa duke folur .

Ai gjithashtu iu kundërpërgjigj njerëzve që e kanë quajtur ‘të çmendur’, duke pretenduar se kjo ‘i lëndon ndjenjat’ dhe këmbëngul se ndërsa disa kritikë mund të mos mendojnë se ai ka ‘të drejtë’ për disa gjëra, ai mendon se thjesht ‘nuk ka të drejtë tani’.

Reperi pohoi gjithashtu se ai beson se shoqëria duhet të kujdeset më shumë për të moshuarit duke eliminuar të gjitha shkallët dhe duke i zëvendësuar ato, pasi ‘të gjithë do t’i drejtohemi të moshuarve’ një ditë.

“Ne nuk e kemi projektuar botën tonë deri në këtë pikë për të maksimizuar ekzistencën tonë në këtë planet si specie,” shpjegoi ai.