LIFESTYLE, 13 Shtator 2022, 09:45

FOTO/ Greta Koçi bën ndryshimin drastik në look

FOTO/ Greta Koçi bën ndryshimin drastik në look

Këngëtarja Greta Koçi është shumë e dashur për publikun.

Së fundmi, këngëtarja ka bërë një ndryshim në pamje. Ajo ka hequr dorë nga ngjyra e zezë duke i bërë flokët më të hapura.

Kujtojmë që këngëtarja jeton prej disa kohësh në Vienë, me partnerin e saj të cilin e ka mbajtur larg vëmendjes së publikut.

Në një intervistë që dha pak kohë më parë për “Abc e pasdites”, këngëtarja pohoi se respekton privatësinë e bashkëshortit i cili nuk është një personazh publik.

E pyetur nga moderatori nëse e kishte veshur fustanin e bardhë, ajo tha se ende nuk kanë bërë një dasmë tradicionale.

Ndërkohë, planeve përe të zgjeruar familjen, ajo tha: “Është normale, kur vjen një moshë dhe konsolidon familjen, kjo është pyetja. Por kjo gjë nuk ka parashikim. Gjersa unë jam e martuar, ajo është pjesë e planit, dhe madje e afërt. Kurdo që të vijë është e mirëpritur.” tha këngëtarja.

FOTO/ Greta Koçi bën ndryshimin drastik në look