LIFESTYLE, 7 Maj 2023, 16:41

Ambasadorja e Suedisë feston ditëlindjen e bashkëshortit në Kanionet e Osumit

Ambasadorja e Suedisë feston ditëlindjen e bashkëshortit në
Kristoffer Leandoer dhe Elsa Hastad

Ambasadorja e Suedisë, Elsa Hastad zgjodhi kanionet e Osumit për të festuar feston ditëlindjen e bashkëshortit të saj, Kristoffer Leandoer, shoqëruar edhe dy miq të tyre, Petra dhe Michael Burcher.

“Të jesh në kanionet e Osumit është si të jesh në një ëndërr shumë të bukur! Ato janë mahnitëse dhe shumë unike. Zoti ka bërë një punë të jashtëzakonshme duke krijuar këtë Kanion spektakolar plot ujëvara"-është shprehur diplomatja, ndërsa i shoqi shpërndau fotot e kësaj ditëlindjeje të festuar në një vend të veçantë.