NË FOKUS, 14 Maj 2023, 20:48

Partia Socialiste fiton Vorën, kandidati i Berishës dhe Metës humbet thellë zgjedhjet

Partia Socialiste fiton Vorën, kandidati i Berishës dhe Metës

Partia Socialiste ka fituar Bashkinë e Vorës me një diferencë të thellë votash.

Kandidati socialist, Blerim Shera, ka arritur të marrë 9638 vota, rezultat që përkthehet në 73,52 % të votave. 

Ndërsa kandidati i koalicionit "Bashkë Fitojmë", Indrit Hoxha ka marrë vetëm 3471 vota, rezultat që përkthehet në 26,48 %

Partia Socialiste fiton Vorën, kandidati i Berishës dhe Metës

Humbja e kandidatit të Berishës dhe Metës është mjaft e thellë.

Kujtojmë se në rang vendi pjesëmarrja në zgjedhje ka qenë zhgënjyese, krahasuar me zgjedhjet parlamentare të vitit 2021, çka sugjeron indiferencë të votuesve.