AKTUALITET, 17 Mars 2023, 18:07

Meta: Jemi në krah të sipërmarrësve të rinj, kemi propozuar dhënien e granteve mbështetëse deri në 20.000 euro

Meta: Jemi në krah të sipërmarrësve të rinj, kemi

Kryetari i Partisë së Lirisë, Ilir Meta ka zhvilluar një takim me sipërmarrësit e rinj në vend.

Meta është shprehur se Partia e Lirisë ka propozuar dhënien e granteve deri në 20.000 euro për çdo të ri dhe të re deri në 25 vjeç, që krijon një biznes social apo start-up.

Postimi i Metës:

Kënaqësi të takohesha sot me të rinj dhe të reja, sipërmarrës në biznese të ndryshme në Tiranë.

Partia e Lirisë propozon dhënien e granteve deri në 20.000 euro për çdo të ri dhe të re deri në 25 vjeç, që krijon një biznes social apo start-up.

Mbështetja e të rinjve për hapjen e biznesve sociale, inkurajimi më i madh që ata ta ndërtojnë të ardhmen e tyre në Shqipëri dhe që shpopullimi të frenohet.

<iframe src="https://www.facebook.com/plugins/video.php?height=314&href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Filirmetazyrtar%2Fvideos%2F621393713138896%2F&show_text=false&width=560&t=0" width="560" height="314" style="border:none;overflow:hidden" scrolling="no" frameborder="0" allowfullscreen="true" allow="autoplay; clipboard-write; encrypted-media; picture-in-picture; web-share" allowFullScreen="true"></iframe>