AKTUALITET, 6 Korrik 2023, 09:01

Këmbimi valutor/ Me sa blihen e shiten dollari dhe euro

Këmbimi valutor/ Me sa blihen e shiten dollari dhe euro

Në tregun e këmbimit valutor sot një dollar amerikan blihet me 95.8 lekë dhe shitet me 96.8 lekë.

Monedha evropiane euro do të blihet me 104.2 lekë dhe do të shitet me 105.2 lekë.

Ndërkohë franga zvicerane do blihet me 106.3 lekë dhe do të shitet me 107.2 lekë, ndërsa paundi britanik do të blihet me 121.5 lekë dhe do të me 123 lekë.

Këmbimi valutor/ Me sa blihen e shiten dollari dhe euro