AKTUALITET, 27 Shkurt 2024, 08:41

Këmbimi valutor/ Me sa blihen e shiten dollari dhe euro, çfarë ndodh me monedhat e tjera

Këmbimi valutor/ Me sa blihen e shiten dollari dhe euro, çfarë

Në tregun e këmbimit valutor sot një dollar amerikan do të blihet me 95.4 lekë dhe do shitet me 96.3 lekë.

Monedha evropiane do të blihet me 103.5 lekë dhe do të shitet me 104.1 lekë, ndërsa franga zvicerane sot do blihet me 108 lekë dhe do të shitet me 109 lekë.

Ndërkohë paundi britanik në tregun shqiptar të këmbimit valutor do të blihet me 120.6 lekë dhe do të shitet 121.6 lekë.

Këmbimi valutor/ Me sa blihen e shiten dollari dhe euro, çfarë