AKTUALITET, 24 Shkurt 2024, 08:41

Këmbimi valutor/ Me sa blihen e shiten dollari dhe euro, çfarë ndodh me monedhat e tjera

Këmbimi valutor/ Me sa blihen e shiten dollari dhe euro, çfarë

Në tregun e këmbimit valutor shqiptar sot një dollar amerikan do të blihet me 95.5 lekë dhe do të shitet me 96.4 lekë.

Ndërkohë monedha evropiane euro sot do të blihet me 103.5 lekë dhe do të shitet me 104.1 lekë.

Ndërsa franga zvicerane do të blihet me 108.1 lekë dhe do të shitet me 109.1 lekë.

Paundi britanik do të blihet me 120.7 lekë dhe do të shitet me 121.7 lekë.

Këmbimi valutor/ Me sa blihen e shiten dollari dhe euro, çfarë