AKTUALITET, 27 Maj 2023, 12:00

Aksioni anti-drogë në disa qytete me urdhër të SPAK, jepet masa e sigurisë për tetë të arrestuarit

Aksioni anti-drogë në disa qytete me urdhër të SPAK, jepet

Gjykata kundër Korrupsionit dhe Krimit të Organizuar ka dhënë masën e sigurisë për personat e arrestuar gjatë një operacioni antidrogë më 25 maj në disa qytete me urdhër të SPAK.

Togat e zeza caktuan masën e sigurisë “arrest me burg” për:

Lavdërim (alias Lulzim) Alimani

Saba Shehi

Vait Taka

Asim Pulaci

Xhemal Zogu

Shkëlqim Ismaili

Ahmet Pulaci

Ndërsa për 73-vjeçarin Skënder Velja, i caktua masa e sigurisë “arrest shtëpie” për shkak të moshës dhe gjendjes shëndetësore.