AKTUALITET, 25 Maj 2023, 15:31

Nëntë punonjës të ish-ALUIZNI-t dhe IMT-së në Durrës akuzohen për shpërdorim detyre

Nëntë punonjës të ish-ALUIZNI-t dhe IMT-së në

Prokuroria e Durrësit ka kërkuar pezullim nga detyra për disa punonjës të ish-ALUIZNI-t dhe IMT-së, për të cilët, në shërbimin publik dhe ndalimin e daljes jashtë shtetit, pasi akuzohen për “shpërdorim detyre”.

Nëntë punonjësit, dyshohet se kanë abuzuar me detyrën që prej vitit 2013.

Nga hetimet e prokurorisë, ka rezultuar se punonjësit kishin prishur objekte të cilat ishin të ligjshme dhe për objektet e paligjshme, nuk kishin vepruar sipas ligjit.